کفپوش برچسبی

معرفی کفپوش برچسبی

 

کفپوش برچسبی، یکی از انواع کفپوش‌هاست که از جنس مواد پی وی سی ساخته شده و به شکل استیکر است. به صورت کلی این کفپوش‌ها در دو دسته کفپوش‌های چاپی و سفارشی تولید می‌شوند. این کفپوش‌ها هم مانند تمام کفپوش‌های ساختمانی دارای مزایا و معایب خاص خود هستند.

همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی یکی از انواع کفپوش‌ها است که بیشتر جنبه‌ی زیبایی دارد. این کفپوش‌ها برای پوشاندن کف منازل مسکونی و مراکز تجاری و اداری بسیار مناسبند. با این وجود نمی‌توان از کفپوش برچسبی به عنوان یک عایق حرارتی استفاده نمود. این کفپوش‌ها بیشتر شبیه یک لایه نازک هستند که رویه‌ی سطح را پوشانده و ظاهر زیبایی به سطح می‌بخشند.

مزایای کفپوش‌های برچسبی

 

همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی یکی از کفپوش‌های تزئینی است که به دو صورت چاپی و سفارشی تولید می‌شوند. در نتیجه این مزیت سبب می‌شود تا بتوان کفپوش برچسبی را با طرح‌های جذاب و متنوع تولید کرد. از طرفی این کفپوش‌ها دارای تنوع طرح و رنگ بسیار بالایی هستند و در نتیجه می‌توان آن‌ها را با هر دکوراسیونی ست کرد.

همچنین این کفپوش‌ها را می‌توان بر روی هر سطحی چسباند. از کفپوش برچسبی برای پوشش دادن سطوح سرامیکی، سطوح سیمانی، سطوح موزاییکی، سطوح چوبی و … استفاده می‌شود. از طرفی استفاده از این کفپوش‌ها هم در مکان‌های سربسته و هم مکان‌های روباز امکان پذیر است.

در سری جدید این کفپوش‌ها از مواد لمینتی به عنوان روکش استفاده می‌شود. در نتیجه این دسته از کفپوش‌های برچسبی طول عمر بالاتری دارند. لازم به ذکر است که قیمت مناسب یکی دیگر از مزایای کلیدی کفپوش برچسبی است که سبب شده تا این محصولات بازار خرید پررونقی داشته باشند.

از طرفی این کفپوش‌ها دارای شفافیت ظاهری خاصی هستند و ظاهری زیبا به خانه می‌بخشند. لازم به ذکر است که این دسته از کفپوش‌های ساختمانی، در برابر آب و بارندگی مقاومت قابل توجهی دارند. همچنین با توجه به اینکه این محصولات از پی وی سی ساخته شده‌اند، مقاومت به نسبت خوبی در برابر نور خورشید دارند.


کفپوش برچسبی-آدلی آمود

معایب کفپوش برچسبی

 

در کنار تمام مزایایی که برای کفپوش‌های برچسبی ذکر شد، این محصولات معایبی نیز دارند. یکی از موضوعات مهم در خصوص کفپوش برچسبی، طول عمر این محصولات است. به صورت کلی، کفپوش برچسبی طول عمر پایین‌تری نسبت به دیگر انواع کفپوش‌ها دارد. به عنوان مثال طول عمر متوسط کفپوش پارکت لمینت چیزی در حدود ۱۰ سال است. اما در خصوص کفپوش برچسبی، این عدد حدود یک الی دو سال بوده که آن هم به پارامترهای مختلفی وابسته است.

از طرفی این کفپوش‌ها بسیار نازک هستند. در نتیجه به عنوان عایق مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. بیشتر برای پوشاندن نازیبایی یک سطح از کفپوش برچسبی استفاده می‌شود. نکته مهم بعدی این است که فرآیند نصب آن‌ها نیازمند دقت و مهارت زیادی است. همچنین نصب این کفپوش‌ها زمانبر است. در صورتی که شخص نصاب در نصب این کفپوش‌ها مهارت نداشته باشد، سطحی که با کفپوش پوشانده می‌شود نه تنها ظاهری زیبا نداشته که بسیار هم بی‌کیفیت خواهد بود.

لازم به ذکر است برای نصب این کفپوش‌ها نیازمند یک سطح صاف و یکدست هستیم. در صورتی که کوچکترین شی ناصافی روی سطح وجود داشته باشد، نتیجه مطلوب نخواهد بود. در کنار این موارد، در هنگام تعویض کفپوش برچسبی هم مشکلاتی وجود دارد. به عنوان مثال، پس از جدا کردن کفپوش از سطح، مقداری از چسب کفپوش، در سطح باقی می‌ماند و جدا کردن آن مشکل خواهد بود.

طول عمر کفپوش برچسبی

 

یکی از موضوعات مهم در خصوص کفپوش‌های برچسبی، طول عمر این کفپوش‌ها است. به صورت کلی نمی‌توان یک زمان دقیق را به عنوان طول عمر متوسط این محصولات ارائه نمود چون به پارامترهای مختلفی وابسته است. اولین پارامتر مهم در طول عمر کفپوش برچسبی، میزان تردد بر روی این کفپوش‌ها و با کفش یا بدون کفش راه رفتن بر روی این کفپوش‌ها است. به صورت کلی، اگر میزان تردد به صورت نرمال باشد، این کفپوش‌ها حدود ۱ تا نهایتا ۲ سال عمر خواهند کرد. اما اگر تردد بر روی کفپوش زیاد باشد یا با کفش بر روی آن راه بروید، این عدد بسیار کاهش یافته و گاها طول عمر کفپوش به کمتر از ۶ ماه هم می‌رسد.

یکی دیگر از پارامترهای مهم، محیطی است که کفپوش برچسبی در آن نصب شده است. واضح است که در محیط‌های باز پارامترهایی مثل تابش نور خورشید، گرد و خاک، باران و برف و … بر روی این کفپوش‌ها اثر گذاشته و طول عمر آن را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهند. در محیط‌های بسته اما این پارامترها وجود ندارند و کفپوش طول عمر بیشتری خواهد داشت. البته پارامترهایی مانند محافظت از کفپوش، ضربه نزدن به آن و … نیز بر روی کیفیت و طول عمر آن تاثیر دارند.

لازم به ذکر است که ضخامت کفپوش و وجود لایه لمینتی نیز از جمله پارامترهای مهم دیگری هستند که در عمر مفید کفپوش نقش مهمی بازی می‌کنند. وجود لایه لمینتی رویه‌ی کفپوش، باعث می‌شود تا مقاومت کفپوش در برابر فشار و ضربه بیشتر شده و عمر بالاتری داشته باشد. از طرفی، ضخامت بیشتر کفپوش مساوی است با طول عمر بالاتر آن. همچنین درجه کیفی محصول نیز یکی دیگر از پارامترهای مهم در طول عمر کفپوش برچسبی است.

کفپوش برچسبی-آدلی آمود

بهترین انواع کفپوش‌های برچسبی کدامند؟

 

کفپوش برچسبی دارای انواع مختلفی است. به صورت کلی این کفپوش‌ها به دو دسته کفپوش برچسبی دو بعدی و سه بعدی تقسیم بندی می‌شوند. کفپوش‌های دو بعدی قیمت مناسب‌تری داشته اما کفپوش برچسبی سه بعدی شکل جذاب‌تری به فضا می‌بخشند. این کفپوش‌ها با ایجاد خطای دید، تصویر کفپوش را به شکل معلق در فضا، ایستاده، فرو رفته در زمین و … جلوه می‌دهند که بسیار جذاب است.

از طرفی کفپوش برچسبی را می‌توان به دو دسته کفپوش‌های مات و شفاف تقسیم بندی کرد. کفپوش‌ها شفاف فضای دلباز‌تری به ساختمان می‌دهند. با این وجود این کفپوش‌ها سریع‌تر کثیف شده و نیازمند رسیدگی بیشتری نسبت به کفپوش‌های مات هستند.

در کنار رنگ‌ها و طرح‌های متنوع و جذابی که برای کفپوش برچسبی وجود دارد، کفپوش شیشه‌ای یکی از پرطرفدارترین انواع کفپوش برچسب دار است. این کفپوش‌ها عموما برای محافظت از سطوحی مثل پارکت لمینت و بهتر دیده شدن آن‌ها استفاده می‌شوند. این کفپوش‌ها ظاهری شیشه مانند داشته و به سختی می‌توان متوجه وجود آن بر روی سطوح شد. لذا گزینه مناسبی برای بالا بردن طول عمر دیگر انواع کفپوش‌ها هستند.

نصب کفپوش برچسبی

 

بدون شکل نصب کفپوش برچسب دار یکی از مهمترین دغدغه‌های خریداران این محصولات است. اولا لازم به ذکر است که این کفپوش‌ها فرآیند نصب ساده‌تری در مقایسه با کفپوش لمینت، کاشی، سرامیک و …. دارند. به صورت کلی، برای نصب این کفپوش‌ها فقط کافی است تا لایه کاغذی پشت تایل کفپوش را برداشته و آن را بر روی سطح مورد نظر بچسبانید. اما نکات مهم دیگری هم در نصب کفپوش اهمیت دارد که اگر آن‌ها را مد نظر قرار ندهید، نتیجه قابل قبول نخواهد بود.

مهمترین موضوع در نصب کفپوش برچسبی، سطحی است که قرار است کفپوش بر روی آن قرار گیرد. کفپوش برچسبی برای سطوح غیر مسطح، ناصاف، شیاردار و … مناسب نیستند. لذا قبل از هر چیزی باید ابتدا سطح مورد نظر را کاملا صاف و یکدست نمود به گونه‌ای هیچگونه سطح ناصافی بر روی کف وجود نداشته باشد. به عنوان مثال در خصوص سطوحی که با کاشی و یا سرامیک پوشانده شده‌اند لازم است حتما درز بین کاشی‌ها پر شده و یا قسمت‌هایی که کاشی شکسته است را با موادی مانند بتونه کاملا پر کنید.

از طرفی، کفپوش برچسبی را می‌توان برای مکان‌های مرطوب مثل سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده نمود. اما سطح قبل از نصب کفپوش برچسب دار باید کاملا خشک و عاری از رطوبت باشد زیرا وجود رطوبت مانع چسبندگی کامل تایل‌ها می‌شود.

بعد از آماده سازی سطح، نوبت به چسباندن کفپوش برچسبی می‌رسد. در اینجا دقت و مهارت نصاب از اهمیت بالایی برخوردار است. هر چقدر نصاب بتواند تایل‌ها را با دقت بیشتری کنار هم قرار دهد، نتیجه کار جذاب‌تر و طبیعی‌تر خواهد بود. اما اگر در چسباندن تایل‌ها دقت کافی به خرج داده نشود، تایل‌های چسبانده شده دارای حباب بوده؛ هم شکل نازیبایی به خود گرفته و هم اینکه به مرور زمان از روی سطح کنده می‌شوند که این یک موضوع بسیار مهم است.

قیمت کفپوش‌های برچسبی

 

همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی قیمت مناسب‌تری نسبت به دیگر انواع کفپوش‌های ساختمانی دارد. با این وجود قیمت کفپوش برچسبی نیز به پارامترهای مختلفی وابسته است. اولین پارامتر مهم در قیمت این کفپوش‌ها، نوع کفپوش است. به هر حال دو بعدی یا سه بعدی بودن کفپوش نقش مهمی را در قیمت آن بازی می‌کند.

پارامتر مهم بعدی، ضخامت کفپوش است. هر چقدر ضخامت کفپوش برچسب دار بیشتر باشد، قیمت بالاتری هم دارد. سومین پارامتر مهم در تعیین قیمت این محصولات، وجود یا عدم وجود لایه لمینتی روی کفپوش برچسبی است. همچنین طرح و رنگ کفپوش نیز در قیمت آن تاثیر به سزایی دارد.

خرید کفپوش برچسبی

 

کفپوش برچسبی یکی از جدیدترین انواع کفپوش‌های خانگی می‌باشد که امروزه استفاده از آن رونق زیادی پیدا کرده است. این کفپوش‌ها به سهولت نصب و جدا می‌شوند و این یکی از مزایای مهم آن‌ها به شمار می‌آید. عموما این کفپوش‌ها بیشتر جنبه زیبایی دارند و در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید می‌شوند. آدلی آمود یکی از مراکز اینترنتی معتبر عرضه کننده کفپوش‌ها در کشور است از همین طریق می‌توانید برای خرید کفپوش برچسبی اقدام کنید. در ادامه اطلاعات کاملتری درباره این کفپوش‌ها ارائه می‌کنیم.

سوالات متداول کفپوش برچسبی

کفپوش برچسبی چیست؟

کفپوش برچسبی، یکی از انواع کفپوش‌هاست که از جنس مواد پی وی سی ساخته شده و به شکل استیکر است. به صورت کلی این کفپوش‌ها در دو دسته کفپوش‌های چاپی و سفارشی تولید می‌شوند. همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی یکی از انواع کفپوش‌ها است که بیشتر جنبه‌ی زیبایی دارد. این کفپوش‌ها برای پوشاندن کف منازل مسکونی و مراکز تجاری و اداری بسیار مناسبند.

طول عمر کفپوش برچسبی چقدر است؟

به صورت کلی نمی‌توان یک زمان دقیق را به عنوان طول عمر متوسط این محصولات ارائه نمود چون به پارامترهای مختلفی وابسته است. اولین پارامتر مهم در طول عمر کفپوش برچسبی، میزان تردد بر روی این کفپوش‌ها و با کفش یا بدون کفش راه رفتن بر روی این کفپوش‌ها است.یکی دیگر از پارامترهای مهم، محیطی است که کفپوش برچسبی در آن نصب شده است.

معرفی کفپوش برچسبی

 کفپوش برچسبی، یکی از انواع کفپوش‌هاست که از جنس مواد پی وی سی ساخته شده و به شکل استیکر است. به صورت کلی این کفپوش‌ها در دو دسته کفپوش‌های چاپی و سفارشی تولید می‌شوند. این کفپوش‌ها هم مانند تمام کفپوش‌های ساختمانی دارای مزایا و معایب خاص خود هستند.همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی یکی از انواع کفپوش‌ها است که بیشتر جنبه‌ی زیبایی دارد. این کفپوش‌ها برای پوشاندن کف منازل مسکونی و مراکز تجاری و اداری بسیار مناسبند. با این وجود نمی‌توان از کفپوش برچسبی به عنوان یک عایق حرارتی استفاده نمود. این کفپوش‌ها بیشتر شبیه یک لایه نازک هستند که رویه‌ی سطح را پوشانده و ظاهر زیبایی به سطح می‌بخشند.

مزایای کفپوش‌های برچسبی

 

همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی یکی از کفپوش‌های تزئینی است که به دو صورت چاپی و سفارشی تولید می‌شوند. در نتیجه این مزیت سبب می‌شود تا بتوان کفپوش برچسبی را با طرح‌های جذاب و متنوع تولید کرد. از طرفی این کفپوش‌ها دارای تنوع طرح و رنگ بسیار بالایی هستند و در نتیجه می‌توان آن‌ها را با هر دکوراسیونی ست کرد.

همچنین این کفپوش‌ها را می‌توان بر روی هر سطحی چسباند. از کفپوش برچسبی برای پوشش دادن سطوح سرامیکی، سطوح سیمانی، سطوح موزاییکی، سطوح چوبی و … استفاده می‌شود. استفاده از این کفپوش‌ها  در مکان‌های سربسته  امکان پذیر است.

از دیگر مزایای کفپوش های برچسبی نصب آسان و عدم نیاز به نصاب است. شما به راحنی می توانید تنها با یک کاتر خودتان این کفپوش ها را نصب کنید. کافی است بعد از برش کفپوش به اندازه دلخواه برچسب کفپوش را برداشته و در محل مورد نظر نصب کنید. 

در سری جدید این کفپوش‌ها از مواد لمینتی به عنوان روکش استفاده می‌شود. در نتیجه این دسته از کفپوش‌های برچسبی طول عمر بالاتری دارند. لازم به ذکر است که قیمت مناسب یکی دیگر از مزایای کلیدی کفپوش برچسبی است که سبب شده تا این محصولات بازار خرید پررونقی داشته باشند.

از طرفی این کفپوش‌ها دارای شفافیت ظاهری خاصی هستند و ظاهری زیبا به خانه می‌بخشند. لازم به ذکر است که این دسته از کفپوش‌های ساختمانی، در برابر آب و بارندگی مقاومت قابل توجهی دارند. همچنین با توجه به اینکه این محصولات از پی وی سی ساخته شده‌اند، مقاومت به نسبت خوبی در برابر نور خورشید دارند.

کفپوش برچسبی-آدلی آمود

معایب کفپوش برچسبی

 

در کنار تمام مزایایی که برای کفپوش‌های برچسبی ذکر شد، این محصولات معایبی نیز دارند. یکی از موضوعات مهم در خصوص کفپوش برچسبی، طول عمر این محصولات است. به صورت کلی، کفپوش برچسبی طول عمر پایین‌تری نسبت به دیگر انواع کفپوش‌ها دارد. به عنوان مثال طول عمر متوسط کفپوش پارکت لمینت چیزی در حدود ۱۰ سال است. اما در خصوص کفپوش برچسبی، این عدد حدود ۵ الی ۶ سال بوده که آن هم به پارامترهای مختلفی وابسته است.

از طرفی این کفپوش‌ها بسیار نازک هستند. در نتیجه به عنوان عایق مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. بیشتر برای پوشاندن نازیبایی یک سطح از کفپوش برچسبی استفاده می‌شود. نکته مهم بعدی این است که فرآیند نصب آن‌ها نیازمند دقت و مهارت زیادی است. همچنین نصب این کفپوش‌ها زمانبر است. در صورتی که شخص نصاب در نصب این کفپوش‌ها مهارت نداشته باشد، سطحی که با کفپوش پوشانده می‌شود نه تنها ظاهری زیبا نداشته که بسیار هم بی‌کیفیت خواهد بود.

لازم به ذکر است برای نصب این کفپوش‌ها نیازمند یک سطح صاف و یکدست هستیم. در صورتی که کوچکترین شی ناصافی روی سطح وجود داشته باشد، نتیجه مطلوب نخواهد بود. در کنار این موارد، در هنگام تعویض کفپوش برچسبی هم مشکلاتی وجود دارد. به عنوان مثال، پس از جدا کردن کفپوش از سطح، مقداری از چسب کفپوش، در سطح باقی می‌ماند و جدا کردن آن مشکل خواهد بود.

طول عمر کفپوش برچسبی

 

یکی از موضوعات مهم در خصوص کفپوش‌های برچسبی، طول عمر این کفپوش‌ها است. به صورت کلی نمی‌توان یک زمان دقیق را به عنوان طول عمر متوسط این محصولات ارائه نمود چون به پارامترهای مختلفی وابسته است. اولین پارامتر مهم در طول عمر کفپوش برچسبی، میزان تردد بر روی این کفپوش‌ها و با کفش یا بدون کفش راه رفتن بر روی این کفپوش‌ها است. به صورت کلی، اگر میزان تردد به صورت نرمال باشد، این کفپوش‌ها حدود ۵ تا ۶ سال عمر خواهند کرد. اما اگر تردد بر روی کفپوش زیاد باشد یا با کفش بر روی آن راه بروید، این عدد بسیار کاهش یافته و گاها طول عمر کفپوش به کمتر از ۲ سال هم می‌رسد.

یکی دیگر از پارامترهای مهم، محیطی است که کفپوش برچسبی در آن نصب شده است. واضح است که در محیط‌های باز پارامترهایی مثل تابش نور خورشید، گرد و خاک، باران و برف و … بر روی این کفپوش‌ها اثر گذاشته و طول عمر آن را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهند. در محیط‌های بسته اما این پارامترها وجود ندارند و کفپوش طول عمر بیشتری خواهد داشت. البته پارامترهایی مانند محافظت از کفپوش، ضربه نزدن به آن و … نیز بر روی کیفیت و طول عمر آن تاثیر دارند.

لازم به ذکر است که ضخامت کفپوش و وجود لایه لمینتی نیز از جمله پارامترهای مهم دیگری هستند که در عمر مفید کفپوش نقش مهمی بازی می‌کنند. وجود لایه لمینتی رویه‌ی کفپوش، باعث می‌شود تا مقاومت کفپوش در برابر فشار و ضربه بیشتر شده و عمر بالاتری داشته باشد. از طرفی، ضخامت بیشتر کفپوش مساوی است با طول عمر بالاتر آن. همچنین درجه کیفی محصول نیز یکی دیگر از پارامترهای مهم در طول عمر کفپوش برچسبی است.

کفپوش برچسبی-آدلی آمود

بهترین انواع کفپوش‌های برچسبی کدامند؟

 کفپوش برچسبی دارای انواع مختلفی است. به صورت کلی این کفپوش‌ها به دو دسته کفپوش برچسبی دو بعدی و سه بعدی تقسیم بندی می‌شوند. کفپوش‌های دو بعدی قیمت مناسب‌تری داشته اما کفپوش برچسبی سه بعدی شکل جذاب‌تری به فضا می‌بخشند. این کفپوش‌ها با ایجاد خطای دید، تصویر کفپوش را به شکل معلق در فضا، ایستاده، فرو رفته در زمین و … جلوه می‌دهند که بسیار جذاب است.از طرفی کفپوش برچسبی را می‌توان به دو دسته کفپوش‌های مات و شفاف تقسیم بندی کرد. کفپوش‌ها شفاف فضای دلباز‌تری به ساختمان می‌دهند. با این وجود این کفپوش‌ها سریع‌تر کثیف شده و نیازمند رسیدگی بیشتری نسبت به کفپوش‌های مات هستند.در کنار رنگ‌ها و طرح‌های متنوع و جذابی که برای کفپوش برچسبی وجود دارد، کفپوش شیشه‌ای یکی از پرطرفدارترین انواع کفپوش برچسب دار است. این کفپوش‌ها عموما برای محافظت از سطوحی مثل پارکت لمینت و بهتر دیده شدن آن‌ها استفاده می‌شوند. این کفپوش‌ها ظاهری شیشه مانند داشته و به سختی می‌توان متوجه وجود آن بر روی سطوح شد. لذا گزینه مناسبی برای بالا بردن طول عمر دیگر انواع کفپوش‌ها هستند.

نصب کفپوش برچسبی

 بدون شکل نصب کفپوش برچسب دار یکی از مهمترین دغدغه‌های خریداران این محصولات است. اولا لازم به ذکر است که این کفپوش‌ها فرآیند نصب ساده‌تری در مقایسه با کفپوش لمینت، کاشی، سرامیک و …. دارند. به صورت کلی، برای نصب این کفپوش‌ها فقط کافی است تا لایه کاغذی پشت تایل کفپوش را برداشته و آن را بر روی سطح مورد نظر بچسبانید. اما نکات مهم دیگری هم در نصب کفپوش اهمیت دارد که اگر آن‌ها را مد نظر قرار ندهید، نتیجه قابل قبول نخواهد بود.مهمترین موضوع در نصب کفپوش برچسبی، سطحی است که قرار است کفپوش بر روی آن قرار گیرد. کفپوش برچسبی برای سطوح غیر مسطح، ناصاف، شیاردار و … مناسب نیستند. لذا قبل از هر چیزی باید ابتدا سطح مورد نظر را کاملا صاف و یکدست نمود به گونه‌ای هیچگونه سطح ناصافی بر روی کف وجود نداشته باشد. به عنوان مثال در خصوص سطوحی که با کاشی و یا سرامیک پوشانده شده‌اند لازم است حتما درز بین کاشی‌ها پر شده و یا قسمت‌هایی که کاشی شکسته است را با موادی مانند بتونه کاملا پر کنید.
از طرفی، کفپوش برچسبی را می‌توان برای مکان‌های مرطوب مثل سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده نمود. اما سطح قبل از نصب کفپوش برچسب دار باید کاملا خشک و عاری از رطوبت باشد زیرا وجود رطوبت مانع چسبندگی کامل تایل‌ها می‌شود.بعد از آماده سازی سطح، نوبت به چسباندن کفپوش برچسبی می‌رسد. در اینجا دقت و مهارت نصاب از اهمیت بالایی برخوردار است. هر چقدر نصاب بتواند تایل‌ها را با دقت بیشتری کنار هم قرار دهد، نتیجه کار جذاب‌تر و طبیعی‌تر خواهد بود. اما اگر در چسباندن تایل‌ها دقت کافی به خرج داده نشود، تایل‌های چسبانده شده دارای حباب بوده؛ هم شکل نازیبایی به خود گرفته و هم اینکه به مرور زمان از روی سطح کنده می‌شوند که این یک موضوع بسیار مهم است.

قیمت کفپوش‌های برچسبی

 همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی قیمت مناسب‌تری نسبت به دیگر انواع کفپوش‌های ساختمانی دارد. با این وجود قیمت کفپوش برچسبی نیز به پارامترهای مختلفی وابسته است. اولین پارامتر مهم در قیمت این کفپوش‌ها، نوع کفپوش است. به هر حال دو بعدی یا سه بعدی بودن کفپوش نقش مهمی را در قیمت آن بازی می‌کند.پارامتر مهم بعدی، ضخامت کفپوش است. هر چقدر ضخامت کفپوش برچسب دار بیشتر باشد، قیمت بالاتری هم دارد. سومین پارامتر مهم در تعیین قیمت این محصولات، وجود یا عدم وجود لایه لمینتی روی کفپوش برچسبی است. همچنین طرح و رنگ کفپوش نیز در قیمت آن تاثیر به سزایی دارد.

خرید کفپوش برچسبی

 کفپوش برچسبی یکی از جدیدترین انواع کفپوش‌های خانگی می‌باشد که امروزه استفاده از آن رونق زیادی پیدا کرده است. این کفپوش‌ها به سهولت نصب و جدا می‌شوند و این یکی از مزایای مهم آن‌ها به شمار می‌آید. عموما این کفپوش‌ها بیشتر جنبه زیبایی دارند و در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید می‌شوند. آدلی آمود یکی از مراکز اینترنتی معتبر عرضه کننده کفپوش‌ها در کشور است از همین طریق می‌توانید برای خرید کفپوش برچسبی اقدام کنید. در ادامه اطلاعات کاملتری درباره این کفپوش‌ها ارائه می‌کنیم.
آموزش نصب کفپوش برچسبی
سوالات متداول درباره کفپوش برچسبی

کفپوش برچسبی، یکی از انواع کفپوش‌هاست که از جنس مواد پی وی سی ساخته شده و به شکل استیکر است. به صورت کلی این کفپوش‌ها در دو دسته کفپوش‌های چاپی و سفارشی تولید می‌شوند. همانطور که ذکر شد، کفپوش برچسبی یکی از انواع کفپوش‌ها است که بیشتر جنبه‌ی زیبایی دارد. این کفپوش‌ها برای پوشاندن کف منازل مسکونی و مراکز تجاری و اداری بسیار مناسبند.

شما عزیزان با مشاهده ویدئوی آموزشی زیر یه راحتی می توانید بدون نیاز به نصاب، خودتان کفپوش برچسبی را نصب کنید

 

به صورت کلی نمی‌توان یک زمان دقیق را به عنوان طول عمر متوسط این محصولات ارائه نمود چون به پارامترهای مختلفی وابسته است. اولین پارامتر مهم در طول عمر کفپوش برچسبی، میزان تردد بر روی این کفپوش‌ها و با کفش یا بدون کفش راه رفتن بر روی این کفپوش‌ها است.یکی دیگر از پارامترهای مهم، محیطی است که کفپوش برچسبی در آن نصب شده است.

کفپوش ها فارغ  از رولی یا تایلی بودن باید مغزی PVC منعطف و روکش اورلی دار مناسب داشته باشند.
می توانید نمونه کفپوش را کمی تا کتید، اگر شکننده نبود مغزی کفپوش درصد پی وی سی مناسبی دارد.
البته این کار را در فصل سرما با احتیاط انجام دهید چراکه سرما به خودی خود باعث سفت شدن بافت پی وی سی شده و کمی حالت خشکی به آن میدهد.
کفپوش مناسب فضای مسکونی باید دارای روکش اورلی ۱۲۰ تا ۲۵۰ میکرون داشته باشد.
اورلی کمتر از ۱۲۰ میکرون خش پذیری بالایی دارد و بیشتر از ۲۵۰ میکرون مناسب فضای پرتردد است.

تمامی کفپوش های پی وی سی قابل شستشو هستند و رطوبت و آب سطح کفپوش هیچ تغییری در آن ایجاد نمیکند.
ولی زیرسازی و چسب کفپوش در اثر رطوبت مداوم زودتر از موعد فاسد شده و چسبندگی خود را از دست می دهد. بنابراین در فضاهایی با شستشوی زیاد حتما از کفپوش رولی استفاده کنید تا درز کفپوش و نشت رطوبت به زیر کار به حداقل برسد.

برای انتخاب کفپوش PVC موارد زیر را باید درنظر بگیرید:
۱-کفپوش را برای چه فضایی میخواهید؟ فضای مسکونی، اداری، تجاری، کارگاهی، درمانی، مدرسه، مهد کودک، آزمایشگاهی و …
۲-نحوه استفاده از کفپوش به چه شکل است؟ پاخور کفش دارد یا نه؟ وزن وسایلی که قرار است روی کفپوش بیاد چقدر است؟
۳-میزان شستشوی فضا چقدر است؟
۴-کف فضا در حال حاضر چه متریالی دارد؟
۵-سطح توقع شما از ماندگاری و طول عمر کفپوش چقدر است؟
درصورت ارائه اطلاعات بالا کارشناسان ما با توجه به نیاز شما و شناختی که از اطلاعات فنی کفپوش ها دارند، مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین نوع کفپوش را به شما معرفی می کنند.

از کفپوش های پی وی سی در هر فضایی به جز فضای باز میتوان استفاده کرد.
برای فضای باز از کفپوش های گرانولی میتونید استفاده کنید.

قبل  از نصب کفپوش حتما در نظر بگیرید که کف کارتون کاملا صاف و یکدست باشد.
برای اینکه یه معیار مشخص داشته باشید میتونم بگم هرگونه شیار یا برجستگی بیش از ۲ میلیمتر روی کف نیاز به زیرسازی دارد.

اگر سیستم گرمایش از کف دارید به هیچ عنوان از کفپوش های چسبی استفاده نکنید. چسب در اثر سرد و گرم شدن حاصل از سیستم گرمایش از کف، فاسد میشود. در این مواقع اصطلاحا کفپوش باد می کند و از کف کار بلند می شود.
در این موارد بهتر است از کفپوش های کلیلی یا پارکت لمینت با زیرسازی مناسب استفاده کنید.

اشتراک گذاری:

چطور میتوانم به شما کمک کنم؟ با ما در ارتباط باشید
Call Now Button